I början av 2000-talet jobbade jag som butiksägare samt säljare på fältet av damkonfenktion. Jag hade varit i Borås på ett möte och skulle hem till Göteborg. Det regnade och jag var trött men jag hade tänkt att gå på en föreläsning med en man som var tysk men gått i lära i Indien till mästare. Jag var fascinerad av hur man kunde kalla sig själv mästare och guru…. mycket märkligt! Lokalen som föreläsningen skulle hållas i låg i Linnestaden i Göteborg där det inte är det lättaste att få en parkeringsplats klockan 18:00 på kvällen. Jag sa till mig själv att om jag får parkering precis utanför så går jag annars åker jag hem.

Naturligtvis så fanns det en parkering precis vid dörren till mig och jag kom både i tid och slapp bli blöt. Väl inne i lokalen sitter denna man och tittar på oss, en skock med ca 30-40 personer. Alla känner sig sedda. Han börjar föreläsa om konceptet: Who am I? Jag blev rätt provocerad av det han sa. Om jag ställer frågan till mig själv: Vem är jag, så blir svaret ”Jag är Karin”.

Jag tycker ofta i livet att de gånger man tyckt att det enkla är simpelt så har det utvecklat sig till något mycket djup och livsomdande. Denna tanke om ”Vem är jag” ledde så småningom till att jag förstod mantrat ”I am that I am”. Det finns i kristendomen, islam och judendomen det finns i hinduismen Sat nam mm… När Moses stod där framför den brinnande busken och ställde frågan till det som han uppfattade som ”Gud” -Vem är du och fick svaret; Jag är det, jag är!

På 90-talet och 2000-talet skrevs det mängder med böcker om detta ämne, Wayne Dyer, Gary Zukov, Marianne Willamsson, Paolo Coelo, Neale Donald Walsch, Eckhart Tolle är några av författarna. Depak Chopra och Oprah Winfrey här hemma har vi Agneta Sjödin och Malin Berghagen och många fler som diskuterar dessa ämnen.

Jag har läst deras böcker men jag har även studerat dem som inspirerat våran tids författare och lärt mig mycket om det som förut uppfattats som ockult som idag uppfattas som populär vetenskap.

Jag älskar att dela med mig av kunskaperna inom detta område, allt ifrån det historiska, teoretiska till det praktiska. Jag använder mig av numerologi och jag är utbildat medium. Men min passion är att dela med mig om kunskaperna och teorierna bakom och hitta förklaringsmodeller. Jag föreläser och har kurser i dessa ämnen vid förfrågan. Jag och min syster driver denna sida som heter IAMGuidance. Kan inte jag vägleda dig kan jag hjälpa dig att hitta din väg till vägledning!