Jag har följt Suzanne Divinsky en längre tid på facebook och facinerats av hennes beslutsammhet att hitta källor och scener till sina böcker Visdomskoden 1 och 2 som natruligtvis är del i en triologi. Detta hade även min kollega Marie gjort som inte gav sig förren vi fick hit författaren till Göteborg i onsdags. Föreläsningen var på Läkande Rum vid Olskroken.

Suzanne Divinsky började sin karriär som tekniker och växlade senare över till frekvensmedicin. Därav växte ett brinnande intresse för energier och symboler, vilket i förlängningen ledde till utforskandet av människans dolda historia. Den stora passionen för gamla kulturer drog igång på allvar 2006 efter en resa till Turkiet. Suzanne hade fått med sig en bok på resan av Zecharia Sitchin som heter ”Den tolfte planeten” vilket syftar på planeten som heter Nibiru. Boken ledde till egna studier och efterforskningar i ämnet. Så trilogin om Visdomskoden bygger på författarens egna upptäckter och resor; sumeriska lertavlor, alkemiska studier, sublima upplevelser och synkroniciteter.

Kilskrift vad är det?

Bildresultat

Kilskriften uppstod i det område vi kallar Mesopotamien ett område i Iran och Irak mellan floderna Erufrat och Tigris. Här stansade man in kilar i små lertavlor som sedan torkade och vi kan läsa dem idag. Kilskriften sägs ha uppkommit innan Egyptens hieroglyfer. Det var först på sent 1900-tal som man på allvar började forska i och lösa kilskriftens gåtor för att Egyptiologera tyckte pyramiderna var mer spännande.

När man väl började förstå vad som stod på dessa tavlot hittade man ett komlext system som tar mycket lång tid att lära sig men texterna finns där. Det finns även många bilder på hur de gamla sumarierna såg ut för så kallas detta folk. Många av dessa tavlor finns på muséer speciellt på British Muséum i London

Bildresultat för Enki

Det finns en bok som är skriven långt före vår bibel som heter Enoks Bok. (Enoks bok finns med i den Etiopiska bibeln) Enok var Nohas farfar och boken beskriver mycket av vår religion men även den sumeriska religionen med dess gudar, änglar och ärkeänglar. Den beskriver även hur gudarna kom till jorden. Här parade sig med jordens döttrar och skapade nefelimerna. Dessa gudar var titaner och återfinnes i många av våra naturreligioner både asatron, den grekiska gudasagen och den babylonska religionen. När man forskar i dessa ämnen så kommer man ofrånkommligen komma över historierna om folkslaget Annunakis. Den moderna arkeologin hittar dagligen artefakter och fornlämningr från dem som kallas Annunaki. Är gudarna i Enochs bok Annunakis?

Suzannes böcker bygger på vetskapen om Nibiru och innvånarna på denna planet dvs Annunakis. Nibiru ligger i en omloppsbana om jorden på 3600 år vilket långt överskrider vår uppfattning om rymden. Den forsknng som vi har om vårt solsystem har tagits fram utan denna 12:e himlakropp. Däremot så finns den med på mängder av sumeriska lertavlor och omnäms i dessa urgammla skrifter.

Bildresultat för Enki                    Bildresultat för enki

Bildena visar Nibirus omloppsbana runt solen samt Ledarna/Gudarna som var Annunakis

Tanken på att en utomjordisk ras bara skulle ha uppmärksammats i Mesopotamien känns lite väl tillrättalagt och lätt att bortse ifrån. Ju mer det forskas på detta ju mer hittar man lämningar över hela jorden, nu när man börjar veta vad man skall leta efter. Långa huvudskallar finns det i mängder av över hela jorden och bilder på ufon och mycket långa varelser finns avbildade i hela Sydamerika, Mexico och i Australien mm.

En annan fråga som böckerna ställer är: Vad gör franska liljan i de sumeriska bilderna? Vad betyder symbolen egentligen och vilka är Merovingerna, vad har Jesus med detta och göra och hur hänger allt samman?

Bildresultat för french lilyKommer Annaunakis komma tillbaka till jorden eller har de aldrig lämnat oss är frågor som kommer upp när man forskar i ämnet? Vill ni veta mera och få er ett äventyr skall ni absolut läsa Divinskys böcker.

 

Bildresultat för visdomskoden     Bildresultat för visdomskoden

Läs mer om Visdomskoden här>>

Tack Suzanne för att du kom och föreläste för oss och jag ser fram emot trean i triologin.

/ Karin