Den första Heliga Grid Labyrinten på Ekegårdens kursgård på Gotland

Den 28 juli skapar vi den Gudomliga universella Golden-Diamond flower of life gridlabyrinten med balans av kvinnligt och manligt. (Golden-Diamond flower of life bär Maria Magdalena & Kristuskoden, samt Heliga Graalen & Heliga Anden energier som skapar denna enhet av balans).

Med pekare och kompass har platsen mäts upp inför bygget av spiralen som består av en 13 varvs stenlabyrint. Detta mycket viktiga tal 13 är en portal till de renaste energierna av villkorslös kärlek i Ditt hjärta. I spiralen av 13 varv hör allt samman och vi kan därigenom integrera 13:e chakrat/DNA-strängen som är avgörande för oss alla på jorden och vår väg till ett 5 dimensionellt medvetande. I labyrintens mitt använder vi oss av helig geometri genom att placera den nya tidens Flower of life blomma som har en 8 bladig symmetri som hjälper oss att ansluta till vårt högre jag och visdomen om evigheten som symboliserar talet 8. Vi kommer i vårt arbete att använda oss av kristaller för att förstärka och sprida detta gudomliga ljus i oss och i jorden. Ljuset av guld, diamant och kristall löser också upp energier av obalans och separation i tid och rum, vilket ger oss en djupgående läkning på cellnivå.

labyrinthLabyrinten representerar en resa till vårt eget centrum och tillbaka igen ut i världen. Labyrinter har länge använts som meditation och bönverktyg. Det är en metafor för livets resa. Det är också en symbol som skapar ett heligt utrymme och en plats som tar oss ut ur vårt ego till ”det som är inom. oss ”

 

flower of lifeFlower of life blomman är en symbol för hela Universum den är också en symbol för helig geometri. Helig geometri är Universums andliga byggstenar men även ren matematik och kvantfysik. Heliggeometri är en blåkopia för skapelsen och uppkomsten av all form. När vi börjar ta del av en värld av helig geometri så börjar vi se den underbart mönstrade skönhet som finns i skapelsen. Molekylerna i vårt DNA, hornhinnan i våra ögon, snöflingor, tallkottar, blomblad, kristaller, diamanten, trädens grenverk, ett snäckskal, stjärnan vi snurrar runt, spiralresan inom galaxen, luften vi andas, och alla de livsformer så som vi känner dem, växer fram ur tidlöst geometriska koder. Helig geometri aktiverar din ljuskropp som är en syntes av ljus, energi och geometri som harmoniserar dina fysiska, känslomässiga, mentala och andliga aspekter

Syftet med att bygga en kristallgrid är för att skapa en kärleksfull kanal av energi till Moder Jord och även få möjlighet att sprida ljuset i våra hjärtan. En plats för meditation, healing och upplyshet. Grid betyder rutnät, tillsammans skapar vi nu nya rutnät av guld-och diamantenergi som höjer frekvensen i Moder Jord.

Var och en som önskar deltaga kommer att få en personligt kanaliserad affirmation att programmera in i respektive kristall under den förberedande meditationen som görs inför själva ceremonin. Meditationen ger oss verktyg att transformera och öppna vårt 5 dimensionella hjärta och gudomliga flöde att ta emot denna högre frekvens. Vi bär vita kläder för att hedra ljuset under cermonin.

Tid för meditation och Ceremoni 28 juli på kvällen, för mer info läs på ekegårdens sida: http://ekegarden.com/aktiviteter-gotland/sunshine-week-2017/

Vi köper in kristaller till var och en samt förevigar Labyrinten med en vacker skylt med allas namn och intentioner. För att medverka behöver vi ta betalt till ett självkostnadspris på 595 kr/ pp

Boka er plats genom att Swisha samt skriva ert för och efternamn /Grid/Gotland.

Till : Swish nr +46720010283

Väl mött i Ljus & Kärlek.

Angela Johnsson, Maria Andreasson, Karin Alfredsson & Marie Andrén

www.goldenstarcode.n.nu

www.trueearth.nu

www.iamguidance.com