250px-Seidenspinner-drawing100% Mullbärssilke miljö-och kroppsvänligt

I am en mullbärslarv och min ända livsuppgift är att lägga ägg för att säkra nästa generation av silkeslarver. Allt jag äter är blad från Mullbärträdet.  – Kom inte på tanken att kan gödsla eller bespruta trädet för då dör jag, jag är allt för känslig för kemikalier.

I gengäld spinner jag den mest underbara siden som är skön mot din hud och kommer att anpassa sig mot din kropps behov. Sidenets fibrer är lång, mjuk, transporterar bort fukt och är värmereglerande – håller dig sval när det är varmt och värmer när det är kallt. Mina siden trådar skapar inte statisk elektristiet och drar inte till sig damm och partiklar var på kvalster och bakterier inte trivs i siden.

Tack för att du sköter om mina mullbärsträd varsamt och skapar en bra miljö för mig.

I Am Guidance säljer Secrets of Styles fantastiska mantrasjalar i 100% siden!