Marie Andrén – Advisor –  Hälsa Friskvård Wellness Entreprenören och  idé spruta- är spindeln i nätet Hon förmedlar kontakter både inom B2B men även inom den spirituella världen och annordnar event och håller i föreläsningar, utbildningar och retreatresor

Marie 3För ett och ett halvt år sedan ungefär dök Marie upp på en meditation som vi höll på Lilla Götafors. Det visade sig att Marie och jag gått sida vid sida under många år men det var först nu som vi möttes. När jag hade min butik på Södra Larmgatan hade Marie wellnesscenter på andra sidan kvarteret på Drottninggatan i centrala Göteborg.

Maries wellnessanlägning Pause var banbrytande på den tiden och var först i Göteborg med att införa floating och då Marie alltid varit en mästare på nätverkande så hade hon fin fina klienter från både Sveriges artistelit samt världs celibriteter som besökte Göteborg varav två är ingen hemlighet Bruce Springsteen och Beyoncy.

Då Marie är en internationellt kvalificerad terapeft och spa konsult så ville hela världen ha hennes hjälp och Marie fick ett erbjudande som hon inte kunde säga nej till och flyttade till Indien för att bygga upp ett spa koncept där.

Idag jobbar Marie som en oberoende rådgivare och tar svenska klienter till Indien för att sammanföra olika företagare att samverka och hitta varandra. Det är ju välkänt att företagskulturer ser annourlunda ut i olika världsdelar och att ha med sig en dörröppnare med Maries kontakter i Indien kan bli hur bra som helst.  Marie sitter bland annat i flera Advisory boards hos olika Indiska foundations samt omfattande affärsnätverk. Marie har erfarenhet av internationellt utvecklingsarbete i fler talet länder. Marie har erfarenhet av att utveckla och leverera lösningar inom utbildning och marknadsföring av produkter och system för personligt välbefinnande.

Marie jobbar även som massage och healing terapeft på exklusiva retreatresor dit man åker för att utveckla sin andlighet och fysiska välmående, nästa resa går till Toscana i maj 2017.

När jag och Marie började prata ihop oss insåg vi att våra intressen sammanföll på många plan och i Januari ordnade vi vår första föreläsning tillsammans då vi vill verka för samma frågor.

Marie och I am guidance kommer att annordna flertalet spännande föreläsningar där du som följer oss kommer kunna samverka och komma med förslag till hur vi utvecklas tillsammans.

Välkommen Marie,  vår nya Queentrepreneur till vårt team!