‘I AM’
Two of the most powerful words;
for what you put after them shapes your reality

Hjärnan kan inte skilja på verklighet och fantasi!  
Alla kan klä sig i rollen av att må bra, att vara säker, tro på sig själv och göra det!
Jag låter min insida spegla min utsida. Att veta att jag har säkra kort i garderoben att ta fram för alla tillfällen gör att jag vet att jag alltid kan klä mig till den person jag vill vara. Jag låter min fantasi styra och göra mig till den jag är.

Dagen är din, i din I AM sjal. Vill du veta en hemlighet, Secrets of style? Du är vad du vill vara idag, sjalen stärker dig för dina utmaningar. Använd mantrat I AM och klä dig för din dag, för I AM THAT I AM!

IAM_bla_d
Sjalen är en tubsjal och når 3 var runt huvudet som du knyter som du vill för önskad längd. Härlig 100% siden som både är varm och sval mot huden. Finns i tre färger. Cerice, Pink och Turquoise. Sjalen kommer i en vacker låda för dina hemligheter.

iamsjal_box iamsjalfoto_silver

Wrap you up in what you are today!
Empowering your day by being well dressed for your success!
I am strong! I am an entrepreneur! I am unforgettable!

100% SILK HIGH FREAQUENCY CLOTHING
www.secretsofstyle.se

Pris: 650.00 Kr

Vikt: 0.1 kg