Manifestera din dag och var den du vill vara!

Sommarens måste-accessoarer är en härlig poncho i 100% kashmirull och en sjal i 100% siden. Två fantastiska material som både är varma och svala på samma gång pga ullen och sidenets fantastiska egenskaper.

KÖP SJALEN HÄR

Sidensjalen från Secrets of style är din totem du har med dig för att påminna dig om dagens manifestation, ditt mantra för dagen! Det kan vara att stärka dig inför ett möte eller för en känsla!

Sjalen är en tubsjal och når 3 var runt huvudet som du knyter som du vill för önskad längd. Härlig 100% siden som både är varm och sval mot huden. Finns i fyra färger. Svart, Cerice, Pink och Turquoise. Sjalen kommer i en vacker låda för dina hemligheter.

Kaschmirponchon har en vacker Trollslända i Swarovski. Trollsländan står för transformation. En enkel transformation till bekväm, varm och rätt klädd står ponchon för.

Den är perfekt året om, mjuk och härlig mot kroppen. Genom att den är tunn är den inte för varm för sommarkvällen men också varm och skön över jackan året om. Finns i färgerna, pink, granit, white och marin!

 

Nara_webbheader12

Köp bok och utbildning här