I AM Karin

Det är jag som är Karin!

Ni kommer att kunna ställa frågor till mig här på I AM Guidance under Ask Karin. Precis vilka frågor som helst. Men först vill jag berätta vem jag är och hur jag hamnade här!

Jag träffade Lisa första gången 2012 efter att jag i PANIK ringde en vän på vinst och förlust för att få tips om ett riktigt bra medium. Jag behövde svar på en fråga som ingen annan kunde svara på. Jag hade tidigare varit hos spåtanter några gånger men aldrig hos ett medium. Jag ville ha svar från källan, inte en tolkning av ett tarotkort, då hade jag kunnat lägga det själv!

Jag har alltid varit intresserad av andliga frågor. Under nittiotalet och 2000-talet läste jag mängder av böcker inom nyandlighet och attraktionslagen men själv har jag aldrig tänkt att detta skulle bli något som jag skulle jobba med. Jag har jobbat med kläder, varit egen företagare hela mitt liv, läst på universitet och gått kurser i sälj och marknadsföring. Mina vänner har dock alltid sagt Karin du borde bli coach, du ger alltid de där raka svaren med en annan dimension som ingen annan ger.

Lisa gav mig de svar jag behövde och situationen löste sig mer än bra och förslog att jag skulle gå hennes kurs och att jag borde åka till den skolan i England där hon själv gått. Lisa berättade även sin story för mig, den om blixten och hur hon fick kontakt med sin intuition. Där gick min gräns! Inte sjuttsingen skall man behöva vara med om en olycka för att få kontakt med sitt inre och sin intuition. Jag hade hört många sådana storys med människor som varit med i olika olyckor: drunkning, skidolyckor mm. Nä så skruvat kan det inte vara…….

Jag glömde snabbt bort det där med kursen hos Lisa men så en dag stod jag i en park med min väninna Maria. Hon hade panik i den situation hon befann sig i! Jag visste att det fanns inget som jag, en psykolog, en advokat eller några mediciner kunde hjälpa henne med detta problem. Maria behövde kraft, hon behövde vara sitt bästa jag och den ända jag kom på som kunde hjälpa henne var Lisa. Det ena ledde till det andra och helt plötsligt var vi ett gäng som satt på en så kallad Empowerkurser hos Lisa. Vi fick verktyg till att hitta vår intuition och snart förstod jag att alla människor har kraften inom sig att vara medial, till och med jag!

Hur hamnade jag då här på I Am Guidance?

Jag och min syster har ett företag där vi hjälper företagare med att bygga sitt varumärke. I december 2014 kom Lisa till oss och frågade om inte vi kunde hjälpa henne med en nystart då hon under en tid varit sjuk men nu var på benen igen. Nu föddes idéen till Enkla Mediumskolan, I AM Guidance mm. Nu har vi byggt upp en hemsida, skrivit och layoutat boken samt lagt grunden till en standardisering av mediumskap som vi kallar för Tryggt Mediumskap. Under hösten 2015 kommer I AM Guidance starta upp diplomkurser och certifierings kurser.

Jag har inte riktigt släppt klädbranschen för vi har även tagit fram fantastiska sjalar i 100% siden och ponchos i 100% cachmere Sjalen har I AM tryckt på sig för att du kan vara vad du vill i den och ponchon har en trollslända. Trollslända symboliserar förändring eller transformation som det kallas. Denna trollslända får vara min blixt!

 

 

« »

© 2018 iamguidance. Tema av Anders Norén.