Telefonen ringer och det är hon Healern som ringer igen. När hon ringde första gången till mig fick jag budskap om att hon skulle resa till en plats där hon levt innan. Hon skulle till Peru.  Att hon var en mycket speciell healer. En mycket gammal själ visade sig för mig med en enorm visdom och ödmjukhet. Kvinnan hade fått ett kall visade det sig genom en olycka precis som jag fick. Hon ändrade på hela sitt liv och började äta ren mat och köpa kläder som var naturliga. Flyttade ut till en stuga och började undra om hon var galen. Hon kände nämligen av kraften, den jag såg i hennes själ. Det var som om själen plötsligt bestämt sig för att ta plats i henne och låta henne få tillgång till tidigare livs gåvor. Hon var en healer.  Det hela hade inte varit smärtfritt utan följts av val som varit omvälvande.

Hela jag fick så mycket healing av att prata med henne och detta varje gång hon ringt. Det är som om rummet bara lyser upp. En lampa som tänds. Till och med i skrivande stund startar energin att flöda. Jag vet inte vem hon är och jag kan inte avslöja hennes namn idag utan tillåtelse men hon kommer att göra storverk på jorden. Denna underbara kvinna har nu fått en gåva som gör att människor läker spontant inom tre dagar efter de har mött henne. Nu kommer folk och knackar på hennes stugdörr för att få hjälp.

Mitt yrke som medium är att hjälpa andra, vägleda och vara ett andligt språkrör. Fantastiska människor ringer till mig, vilket gör mig så glad. Vissa vill jag möta i verkliga livet också och denna kvinna är en av dem. Jag har även pratat med ett annat medium som även hon minns kvinnan som ringde och kände av hennes starka healing. Vi vill tacka dig för att du ringer till oss. Känner mig hedrad att få vägleda och alla andra som ringer mig.