Nästa sändningar 6 mars kl 13:00 samt 22 mars kl 13:00
gå med i gruppen idag!

Var med på på våra Livesändningar på Facebook då vi svarar på frågor angående uppvaknandet och andra andliga frågor. Gruppen heter GuidanceCalls med Karin & Maria och är sluten för att du skall kunna känna dig trygg att lämna dina frågor där.

Karin & Maria kommer fokusera på att svara på och klargöra frågor kring andligt uppvaknande, hur du fokuserar eller varför saker och ting sker. De berättar;

– I gruppen för vi ett samtal om nya tidens energier och arbete samt ger gemensamma budskap både på individnivå men även i större perspektiv. Vi känner ett djupt stöd från våra guider och mästare som gärna dyker upp och hjälper oss i vårt arbete. Vi gläds åt att hjälpa våra medmänniskor att hitta en balans och vi tar den kraften ur våra gemensamma erfarenheter. Vi känner att vi har på kort tid kommit att bli riktiga ”soulsisters”.

Utöver sitt gemensamma arbete, arbetar Karin och Maria tillsammans med flera starka kvinnor och håller meditationer, bygger labyrinter och ljusarbetar. När de bara är de två tillsammans föreläser de på plats eller online via Facebook live i gruppen Guidance call med Karin & Maria.

Smakprov på vår första livesändning

https://www.facebook.com/iamguidance/videos/1372014786253623/?t=0

Vem är Maria?

SoulgMaria Andreassonuidance by ma personifierar Maria Andreasson. För Maria är det viktigt att den djupa kunskapen ur själens källa får vara med. Maria är konstnären som alltid signerat sin kanaliserade konst med MA och när kunskapen om betydelsen av ordet i Indien som grundformen för moderlig kärlek infann sig hittade Maria grunden för hennes fortsatta resa.  Maria är certifierad inom Atlanteahealing hos Birkan Tore, Diplomerad Reikihealing hos Johanna Lindberg och så har Maria sin egna kanaliserade healingform som är en kombination av Atlanteanhealing och den nya tiden frekvenser med energibalansering, där hon även ger kanaliserad själsvägledning.

När du kommer till Maria så får du vägledning och healing av dina guider och änglar som Maria klart kanaliserar. Maria använder sig av sina många fantastiska kort för att du tydligare skall få en bild av vad du har framför dig för att kunna stärka dig på din själsväg. Maria hittar du på www.soulguidancebyma.com

Vem är Karin?

karinKarin startade IAMGuidance utifrån principen att du är skaparen av din eget liv. På Engelska säger man;
”I AM the two most powerful words
for what you put after them shapes your reality”  

Karin Alfredsson föddes i början av 70-talet under den sk indigovågen. Karin säger att hon alltid varit vaken och inte låtit samhället styra henne in i den rådande formen. Vid sidan om sitt egna företagande och entreprenörskap inom konfektionsbranschen har Karin en djup kunskap av det esoteriska och Karins vänner kallar henne för; ”ett levande uppslagsverk som har svar på alla frågor”. Karin är intuitiv och inkännande och när man kommer till Karin får man verktyg på hur du utvecklas både på den andliga vägen men även tips på hur du startar och driver företag och hur man balanserar livet med den nya digitala värld som vi lever i. Med ena benet i den 3:de dimensionen och andra i den 5:e vägleder Karin dig med urgammal esoterisk kunskap från numerologi och tarotkort samt från den djupa inre holistiska kunskap som hon besitter.

Välkomna!