Från trauma till inre frid

Förra veckan fick Karin en kraniosakral behandling av Annelie R Eriksson. Det var en stark upplevelse för Karin där hon fick ny kraft och ny energi. Här berättar Anneli om sin resa som fick henne att inse att hon hade kraften att arbeta med detta!

För nästan exakt 20 år sedan förliste min bror och tre av hans vänner till sjöss. Det var ett oerhört trauma för många och satte sin prägel på ett helt samhälle. Lika mycket som jag önskar honom tillbaka, lika tacksam är jag över vad denna händelse skapat i mitt liv. Det har fått mig att se livet med andra ögon och även sakta men säkert gett mig en speciell andlig insikt. Några dagar innan förlisningen såg jag ett skimmer runt min bror och en utstrålning av förnöjsamhet och lycka. Ja, ordagrant så strålade det av honom. Så när min pappa några dagar senare berättade att hans fiskebåt var försvunnen till havs visste jag genast att han inte fanns i livet längre. Det jag sett några dagar tidigare var en början till att lämna detta jordeliv.

Gun-Mari

Gun- Mari

Ytterligare 2 år senare kom jag i kontakt med Gun-Marie som i många år jobbat som medium. Var dödsförskräcket men ändå nyfiken på vad hon gjorde. Jag bjöd hit henne och hon kom. Puh, nervositeten var på topp kan man säga. Knäskålarna skallrade och jag var helt säker på att hon hörde det…. Hon är från Norrland och bor i Stockholm. Hon öppnade munnen och förmedlade budskap på ren vårdslös och grov bohuslänska. Samma gester och uttal som min bror. Exakt!
Min förvåning var nog inte att ta miste om. Hakan tappades kan jag lugnt säga.

I ett enda ögonblick var mitt liv förändrat. Jag såg en himmel framför mig som jag gick in i och gick upp för några trappsteg där två dörrar öppnade sig som jag gick in igenom. Jösses vilken känsla! Dessutom sa Gun-Mari att jag skulle som hon börja jobba med healing. Ha! Sakta i backarna nu. Det kan inte jag. Jodå. Jag ska visa dig sa hon. Sagt och gjort; Gun-Marie lade sig själv på sängen och instruerade hur jag skulle hålla på hennes mycket onda knän. Det blev så varmt!!! Hela den helgen var hon helt smärtfri.

Nu var det ju inte så enkelt som att allt blev förändrat över en natt. Jag var en trött och sliten fyrbarns mamma som var allt annat än i balans. Jag gapade, skrek över mina barn, min man, var arg och irriterad mest hela tiden. I och med upplevelsen med Gun-Marie började sakta en förändring inombords. Behovet att projicera mitt illamående på andra började sakta att avta. Det blev många möten med Gun-Marie och idag är vi bästa vänner och i april nästa år, startar våra spirituella kurser på Kreta. Tänk som saker och ting kan förändras bara man släpper rädslan, eller hur.

Det som definitivt fått mig att ändra livsstil är den kraniosakrala terapiformen. Jag har gått Bröderna Tranbergs samtliga kurser. Det har varit oerhört många starka upplevelser. Kraniosakral terapi är för mig andlighet på hög nivå. Jag har lärt mig att kommunisera med människors kroppar och fått en mycket andligt insikt om hur vi kommer hit till jorden och hur våra celler konstant förhandlar med sin omgivning såväl som yttre som inre och på det sättet styr vår biologi. Kroppen som ett instrument för själen för att vi som själ ska kunna göra den resa på jorden som vi är ämnade att göra. Det är fantastiskt och jag känner en djup tacksamhet och ödmjukhet över att få förmedla och hjälpa människor att läka sina trauman.

Kroppens alla, och då menar jag alla celler äger 100% hälsa. De vill inget hellre än att uttrycka det. Kommunikation där vår biologi styrs av hur vi reagerar på vår omgivning, både yttre och inre är kan man säga en förhandling på hög nivå. Målet är att leva i villkorslös kärlek och på det viset leva i balans. Vi är ju fyllda av cellminnen som skapar både problem i nuet och i då och framtid.

Det jag gör är att hålla på olika ställen på en klient där jag vet att den har lättare att fånga impulsen till självläkning. Kroppen får tillbaka minnet och släpper då trycket som den haft i sina celler. Det trycket kan ses som ett försvar i en situation där man håller rädsla. De små kapillärerna drar ihop sig, signaler skickas hit och dit vilket skapar kaos. Det skapas olika åkommor i kroppen och det är dem jag förlöser.

annelieVälkommen in på min hemsida för att läsa mer om vad jag gör och hur mina kunder upplever mina behandlingar. Jag finns i Munkedal i Bohuslän ni kan också träffa mig på Poweraftonen den 2 oktober på Lilla Götafors.

Annelie

 

« »

© 2019 iamguidance. Tema av Anders Norén.