Det är varmt ute och dörrar och fönster står på glänt. Jag sitter i meditation och förbereder mig innan en sittning som jag kommer att ha med en kvinna. Plötsligt flyger fönstret upp och stänger igen med en jättesmäll. Jag tittar upp och in i rummet seglar en vit fjäder och lägger sig i mitt knä.

fjäder lisa odenhjälm medium

Jag hade en hund denna dag på besök. Förvånat vaknar hunden men lägger ner huvudet igen. Jag ler. Jag förstår att detta kommer som en förberedelse på kommande sittning. Det är en telefonsittning som jag förberett mig för. Telefonen ringer och jag märker direkt hur två kvinnor kommer gåendes från en regnbågsbro mot mig. De kvinnorna är andar som vill säga något till kvinnan jag talar med i telefon.

Hunden vaknar och eftersom hunden aldrig sett något liknande blir den rädd och reser ragg. Håret bak på ryggen stod rätt ut. Hunden skäller och jag liksom väcks ur min djupa inre kommunikation för en stund. Jag behöver lugna denna lilla rädda hund. Min man kommer upp och tar hand om hunden som snabbt blir trygg när han kommer. Han undrar också vad som hänt och jag förklarar snabbt att jag har besök av två vackra själar.

Det var en mormor och en mamma som kom och mamman hade just gått över till andra sidan. Hon berättade att  fjärden var från dem och att hon gärna blåser in en ny fjäder men nästa gång till sin dotter om hon är uppmärksam.