En föreläsning om människans dolda historia, maktelitens agenda; uråldrig visdom, mystiska gamla sällskap, synkroniciteter, helig geometri, magiska kraftplatser och alkemi. 

Visdomskoden

Marie Andren & IAm Guidance har bjudit in den spännande författaren Suzanne Divinsky till Göteborg i samarbete med Läkande rum & Gröna kassen för att föreläsa om sin bok Visdomskoden 1 och 2.

BDivinskyöckerna sägs berätta vår dolda historia den som dupliceras och förvrängs i bibeln. Suzanne Divinsky började sin karriär som tekniker och växlade senare över till frekvensmedicin. Därav växte ett brinnande intresse för energier och symboler, vilket i förlängningen ledde till utforskandet av människans dolda historia. Den stora passionen för gamla kulturer drog igång på allvar 2006 efter en resa till Turkiet.

Trilogin om Visdomskoden bygger på författarens egna upptäckter och resor; sumeriska lertavlor, alkemiska studier, sublima upplevelser och synkroniciteter.

http://www.visdomskoden.se/sv-SE

Vi bjuder in till en fantastisk kväll !

NÄR: 25 jan , kl.18.30 OBS! Begränsade platser!
VAR: Läkande rum/Gröna Kassen, Norra Gubberogatan 32
PRIS: 300kr/pp. Swisha till Karin Alfredsson 0707-720802 för att säkra din plats.
SMSa din anmälan eller maila till iamguidance.le@gmail.com och betala kontant på plats.

Carina Flood Theorin, presenterar Mediumskolan i Göteborg och de mediala utbildningar, kurser och spirituella resor som är planerade under våren. Carina berättar också om den diplomerande utbildningen i telepatisk djurkommunikation i tre steg, som är mycket uppskattad. Du är välkommen att boka sittningar med Lisa och Carina om du vill få lite hjälp på vägen och få verktyg att arbeta med. www.mediumskolan.com

Varmt välkommna,

Önskar. Karin, Marie, Mari och Gröna Kassen

Gröna Kassen

 

 

 

Gröna Kassen levererar vegetarisk & ekologisk mat direkt hem till din dörr genom deras webbutik och färdigplannerade matkassar.

www.gronakassen.se

Läkande Rum erbjuder yoga, föreläsningar, terapi, coaching, mentorskap, kraniosakrala behandlingar, kost och näringshjälp
mariolund.se

Marie Andrén - Advisor – Hälsa Friskvård Wellness Entreprenören och  idé spruta- är spindeln i nätet Hon förmedlar kontakter både inom B2B men även inom den spirituella världen och fixar event och håller i kurser utbildningar och resor

www.marieandren.se

Mari Ö Marie 3