Jag älskar nummerologi, precis som med astrologin kan man räkna ut exakt hur varje dag i hela ditt liv påverkas av det datum du är född på samt det datum som just nu är. Numerologin har funnits sedan man började använda sifftor för att förklara verkligheten runt omkring oss lång innan Pytagoras dagar. Människan har alltid letat efter mönster för att se hur saker ligger till och kan man med matematisk hjälp räkna ut sakers tillstånd nu då kan man även räkna ut hur de sannolikt se ut i morgon.

De enkla talen 1-9 utgör basen för all nummerologi och lär man sig vad de står för är man på god väg att förstå sakernas natur. Vi lever våra år i 9 års cykler när vi slutat den 9:e cyklen/ året börjar allt om igen med 1.

Titta bakåt och se hur ditt år såg ut för 9 år sedan? Här kommer du att upptäcka att inte exakt samma upplevelser men likande situationer med samma typ av vibrationer.

2016 var ett sk universellt 9 år och kort så står 9 för avslut. 2017 är ett universellt 1 år. 2+0+1+7=10 =1 men vi skall inte glömma 10. 0 symboliserar att året har ett ljust gudommligt beskydd. Nollan boostar ettan vilket leder till att 2017 kommer göra folk i allmänhet men även politiker och världsledare mer företagsamma och självsäkra.

Den 28 januari börjar det kinesiska nyåret och 2017 är Eld tuppens år och det finns massor av roligt att lära sig om nästa år.

Enligt den pricipen som jag räknar ut nummerologi vilket har sin grund i just Pytagoras sätt att räkna så tittar man hur ditt år är från din födelsedag till nästa. Jag själv är född i Augusti så mitt personliga 17 år börjar inte förrens då.

Jag erbjuder nu dig en snabb titt in i nästa år. Jag tar fram dina fyra bas nummer + nr för 2017

Ditt själs nummer, det som du är

Ditt personlighetsnummer, så som folk ser dig

Ditt ödesnummer, vad det är du måste göra

Ditt livs nummer, vad det är du måste lära dig

Ditt nummer för 2017, hur blir början på nästa 9 års cykel för dig?

Jag gör en analys som kommer ge dig bekräftelse på vad du är samt ideer och energi att inför det nya året!

Pris 650:–

Leverans via ´PM/ Mail med 30 min eller facetime/ skype

Erbjudandet gäller nu fram till Måndagen den 28 januari.

Beställ via mail Iamguidance.le@gmail.com.

Jag behöver ditt: födelseår, månad och dag samt ditt fullständiga namn som du är född med.

Betalsätt antingen via paypal här på sidan eller via Bank-Giro 5280-7138 eller Swicha mig på 0707-720802

/Karin

 

 

 

Pris: 650.00 Kr