Många är vi som sitter på en historia som vi vill berätta men vi kommer inte igång. Vi känner att vi har vår berättelse på tungan och vi ser inte hur den skall levereras….. men sedan urminnes tider har vi människor använt berättelsens kraft och form för att skapa vår verklighet. Runt lägerelden och nuförtiden i molnet. Vi är nämligen ”wired for story”, något händer i oss när vi hör en berättelse som har början, mitt och slut.

Vi upplever just nu en berättarrenässans, en längtan efter att dela våra sanna berättelser med varandra. Så som vi minns och upplever dem, som bärare av våra känslor. Kom och lyssna på Petra Dokken och få den energikicken som du behöver för att skriva din egen berättelse i sommar!

Föreläsningen är en start på ett kursprogram där vi i samarbete med Petra Dokken kommer hjälpa dig att komma igång med att forma ditt personliga varumärke genom din historia. Det är dig publiken vill höra om inte en produkt!

Petra kommer berätta om sin metod och erbjuda sin kurs Mother Story läs mer på Petras hemsida www.petradokken.com

petra dokken porträtt

Petra Dokken har i över femton år skrivit och rapporterat för svenska och skandinaviska medier; Göteborgs-Posten, Svenska Dagbladet, Vagabond, Sköna hem, Elle för att nämna några. Arbetat för contentbyråer som OTW och Spoon. Med reklam- och pr-byråer, företag, universitet och organisationer. Samt internationellt med trendforskning för blanda andra Studio Edelkoort i Paris och Pantone View i New York.

Idag engageras Petra både som skrivande storyteller samt som föreläsare och workshopfacilitator. Emellanåt erbjuder hon även öppna workshops tillsammans med co-creators, och anordnar i september 2017 sitt första storytellingretreat på Medelhavsön Ibiza som också är hennes andra hem. Dessutom driver hon ett ideellt projekt i Göteborg för att främja berättarscenen. ”Jag följer mitt hjärtas röst, det finns inget annat sätt.”

Hört om Petra

”Jag har tänkte på dig flera gånger sedan vi hördes sist, och specifikt hur du uppmuntrade mig att skriva mina egna grejor när vi träffades för första gången. Det började jag göra då och det har lett till en otrolig utveckling i mitt liv. Mycket tack vare dig, eftersom det var första gången jag verkligen tänkte – “Ja, varför inte?”.” – Sally Kennedy, Script Writer/Growth and Relation Manager; Stockholm

 

”Petra höll en tvåtimmars inspirationsföreläsning för kreatörerna på Valentin & Byhr. Det var mycket uppskattat. Petra tog med oss på en resa genom sina intressanta projekt och kryddade med iakttagelser hon gjort runt om i världen och insikter som hon kommit till genom sina många intressanta möten och samtal. Var sann mot dig själv och våga lita på ditt hjärtas röst, hör jag Petra säga. Det är smartare än du tror.” – Magnus Rösman, fd Account Director och Executive CDValentin & Byhr, nu VD på Stylt Trampoli; Göteborg

 

Åter igen är vi på Läkande rum på Norra Gubberogatan hos Mari&Ivy och deras fantastiska föreläsningssal samt stadens första Kumbucha bar:

dav4

 

 

 

 

 

 

————————————————————
NÄR: 18 maj, kl.18,00 OBS! Begränsade platser!
VAR: Läkande rum, Norra Gubberogatan 32
PRIS: 395 kr/pp.  Betala 100 kr för att säkra din plats swicha 0707-720802 så kan du betala på plats eller få en faktura på plats för resterande belopp. SMSa din anmälan eller maila till iamguidance.le@gmail.com
————————————————————

Varmt Välkomna, önskar Karin, Marie och Mari samt Petra Dokken