Idag skulle jag vilja presentera Violetta Flamman, jag har bjudit in Gunilla Bylund att berätta om hur hon använder sig av violetta flamman och vad den representerar för henne. Vi kommer att återkomma till ämnet fler gånger så se detta som en introduktion. Ni är välkomna att diskutera och ställa frågor både till mig och Gunilla om Violetta Flamman! Tack på förhand och tack Gunilla för ditt fina inlägg!       / Karin

lila ljus

Jag kom i kontakt med Violetta Flamman för 3år sen då Gitt Svensson initierade mig .
Jag har genom åren gått en hel del kurser i den andliga vägen, men Violetta Flamman har verkligen fått mig att förstå och vakna upp.
Den ena pusselbiten efter den andra har fallit på plats.

 

Den ”Violetta Flamman” är ett högfrekvent andligt ljus, som har använts av andliga sökare i tusentals år. Det är verkligen en kraftfull och och andligt renade metod. Flamman anses vara en av de största gåvor Gud har givit mänskligheten och gavs till oss genom Mästaren för Vattumannens tidsålder St-Germain.
Den är Nådens och Förlåtelsens Flamma.

I samma veva som jag började använda ”Violetta Flamman” så fick jag även en nära kontakt med änglavärlden och mina guider.
I början var det mindre lätt att ha tillit till allt som kom till mig både i tankar och bilder.
Efter ett litet tag visade sig min skyddsängel för mig och det var det mest fantastiska upplevelse jag varit med om. En kvinnlig ljusgestalt som skimrade och det strömmade mot mig en kärlek som var obeskrivlig. Det var ingen inre syn utan hon stod där i mitt rum och jag tänkte: Vad är detta?  Jag vågade inte flytta blicken för jag var rädd hon skulle försvinna. Inte förrän jag förstod att hon var min skyddsängel försvann hon. Jag känner ständigt hennes närvaro. Hon leder mig och stöttar mig.
healing med violetta flamman

Med varje healing jag gör så kallar jag även på St- Germain, Ärkeängeln Mikael och Ärkeängeln Zadkiel. De hjälper mig med healingen.
Tilliten har stärkts mer och mer och jag använder nu den ”Violetta Flamman” till alla möjliga problem, situationer och renande. Framför allt så skickar jag alltid ”Kärlek” med den ”Violetta Flamman”, varje dag i min meditation, till Moder jord och människorna. Jag försöker att jorda mig så mycket jag kan. Det är lättare på sommar halvåret när man kan gå barfota ute.
Vid varje healing kallar jag på den ”Violetta Flamman”, Ärke Ängeln Mikael, Ärke Ängeln Zadkiel och St-Germain. Jag ber om en chakra balansering och och ett frigörande av all negativ och skadlig energi som är involverad i mig eller de personer jag ger healing till.

de tre strålarna

Vi har i vårt hjätchakra (i det sacrala rummet) den tretungade flamman / blå, rosa och guld. Blå för Ärke Ängeln Mikael, rosa för Ärke Ängeln Zadkiel och guld för Fader/Moder Gud. Med vår tanke får vi den att vidga sig och tillsammans med vår själ och den Violetta Flamman ta emot Ljuset från den stora Centralsolen ( Källan ) och sen via Plejadernas centralsol Alcyone och sedan till vår egen sol.

När jag givit healing har jag efteråt fått respons på hur kraftfull den Violetta flamman är.
Jag är så tacksam att jag fått den här gåvan att få arbeta med den Violetta Flamman.

Jag önskar er allesamman Kärlek, Fred, Harmoni och ett uppvaknande till den Nya tidsåldern.

/ Er ljussyster Gunilla Bylund<3 <3 <3

Du kan komma i kontakt med Gunilla via Facebook